Welkom...

Ondernemingsrecht

Trefwoorden Nieuws » Ondernemingsrecht
mei 2017

Vele bedrijven hanteren sinds jaar en dag de ooit opgemaakte algemene voorwaarden. 

Een tussentijdse screening is van groot belang omdat bedrijven vaak andere (neven)activiteiten gaan ontplooien en/of nieuwe producten voeren, c.q. aanvullende diensten. Een grondige revisie van de algemene voorwaarden is dus absoluut geen overbodige luxe!

Ook het aanpassen van de voorwaarden m.b.t. incassokosten enz. aan de geldende (nieuwe) wet- en regelgeving kan hierin worden meegenomen.

april 2017

Nu het met de economie weer bergopwaarts gaat komen er ook meer wensen tot fusie, c.q. overname.

Juist in deze processen is het van belang om aan de diverse belangen tegemoet te komen waarbij vaak bijzondere juridische routes moeten worden gecreëerd. Ook de sturing van het overnameproces en alle daarbij betrokken partijen kan van doorslaggevende betekenis zijn.

december 2016

De afgelopen tijd hebben wij het regelmatig bij u onder de aandacht gebracht; de digitalisering van de samenleving en de opkomst van commercieel gebruik van het internet heeft de wereld veranderd. Dit brengt kansen, maar ook risico’s met zich mee. Risico’s waar u zich als ondernemer bewust van moet zijn. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van een bestuurder raakt namelijk vele vlakken, steeds meer ook het vlak van privacy. Privacy wetgeving en bestuurdersaansprakelijkheid zijn al eerder aan de orde geweest in onze cursussen.

info@blue-academy.nl

 +31 (0) 76 521 35 36

KvK: 20148092

Powered by

Blue Legal