Over ons

Over de Blue Academy

Blue Academy verzorgt maandelijks verschillende cursussen over diverse juridisch gerelateerde onderwerpen. Het doel van de cursussen is om kennis over te brengen over zaken waar deelnemers in hun dagelijks werk tegenaan lopen. De slogan van de Blue Academy is daarom ook ‘Wat wil je leren?’. De docenten geven vooraf het kader en het onderwerp van de cursus, de cursisten geven gedurende de cursus de input. De cursussen worden louter gegeven door vakinhoudelijke specialisten. Het onderwerp van de cursus wordt gekozen op basis van trends en ontwikkelingen in de markt én wat er speelt bij cliënten. Op deze manier weten cursisten na afloop hoe om te gaan met eventuele problemen en zijn voorzien van goede bruikbare praktijktips en/of checklists.

Door Blue Legal

Vanuit de Blue Legal gedachte ”kennis delen” is ”Voorsprong door kennis” ontstaan voor de Blue Academy. Wij hebben de kennis die u verder helpt. Of het nu op het gebied van Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht of Privacy ICT is, wij hebben er een actuele cursus voor. Bij ons op locatie of in house bij uw organisatie, alles is mogelijk!

Voorsprong door kennis

De Blue Academy cursussen worden gegeven door een specialist in de praktijk. De kennis die wij met u delen is altijd actueel, concreet en vooral ook nuttig. Onze specialisten blijven zelf ook doorleren in de praktijk, en delen dit graag ook met u. Zodat wij onder aan de streep allemaal een stap verder zijn!

Blue Academy gaat verder

Maandelijks organiseren wij inspirerende cursussen in verschillende disciplines. In onze cursussen bieden wij u pragmatische en concrete kennis aan die direct toepasbaar is. De cursussen van Blue Academy zijn effectief en gericht op de praktijk en worden gegeven door vakinhoudelijke specialisten. Afhankelijk van het onderwerp nodigen wij ook gastdocenten uit. De kennis die wij delen is bedoeld voor de HR-manager,  financiële functionaris en de DGA, maar ook zeker voor de ICT- en commercieel manager, afhankelijk van het onderwerp. Blue Academy is to-the-point, dichtbij, concreet en altijd tegen een scherpe prijs!

Concreet

Wij weten als geen ander dat de praktijk veel verder gaat dan het juridische. Daarom delen wij in veel cursussen ook de kennis van andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, pensioen, verzuim, internationaal contracteren en onderhandelen. Hierdoor kunt u direct met de verworven kennis aan de slag.

In house

Staat de cursus waar u behoefte aan heeft er niet tussen? Wij geven ook cursussen op aanvraag en geven deze in house. Samen zorgen we ervoor dat u weer geheel up to date bent en u de behandelde stof direct kunt toepassen in de praktijk. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom Blue Academy?

Van de specialist voor de praktijk

In house bij uw organisatie

Altijd dichtbij

Neem contact met ons op

Vragen over een van onze aankomende cursussen?
Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een cursus in house, bij u binnen uw eigen organisatie? Alles is mogelijk, een telefoontje kost niets!

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
info@blue-academy.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Contactpagina