Welkom...

  • kenburns1
    Over ons
    Wat wilt u weten? Wat wilt u leren?

Blue Academy verzorgt maandelijks verschillende cursussen over diverse juridisch gerelateerde onderwerpen. Het doel van de cursussen is om kennis over te brengen over zaken waar deelnemers in hun dagelijks werk tegenaan lopen. De slogan van de Blue Academy is daarom ook ‘Wat wil je leren?’. De docenten geven vooraf het kader en het onderwerp van de cursus, de cursisten geven gedurende de cursus de input. De cursussen worden louter gegeven door vakinhoudelijke specialisten. Het onderwerp van de cursus wordt gekozen op basis van trends en ontwikkelingen in de markt én wat er speelt bij cliënten. Op deze manier weten cursisten na afloop hoe om te gaan met eventuele problemen en zijn voorzien van goede bruikbare praktijktips en/of checklists.

Na het volgen van een cursus van de Blue Academy bent u (weer) volledig up-to-date op dat specifieke onderwerp en heeft u kennis opgedaan die u direct kunt toepassen in uw organisatie. 

Blue Academy gaat verder

Maandelijks organiseren wij meerdere inspirerende cursussen in verschillende disciplines. In onze cursussen bieden wij u pragmatische en concrete kennis aan die direct toepasbaar is. De cursussen van Blue Academy zijn effectief en gericht op de praktijk en worden gegeven door vakinhoudelijke specialisten. Afhankelijk van het onderwerp nodigen wij ook gastdocenten uit. Kennis bedoeld voor de HR-manager, de financiële functionaris en de DGA, maar ook voor de ICT- en commercieel manager, afhankelijk van het onderwerp. Blue Academy is to-the-point, dichtbij en altijd tegen een scherpe prijs!

In de breedte

Wij weten als geen ander dat de praktijk veel verder gaat dan het juridische. Daarom delen wij in veel cursussen ook de kennis van andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, pensioen, verzuim, internationaal contracteren en onderhandelen. Hierdoor kunt u direct met de verworven kennis aan de slag.

In house cursussen

Staat de cursus waar u behoefte aan heeft er niet tussen? Wij geven ook cursussen op aanvraag en geven deze in house. Samen zorgen we ervoor dat u weer geheel up tot date bent en de behandelde stof kunt u direct in de praktijk toepassen. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

info@blue-academy.nl

 +31 (0) 76 521 35 36

KvK: 20148092

Powered by

Blue Legal