Welkom...

Docenten

deze pagina heb ik nog even nodig om een en nader te controleren (chris)

 

Blue Legal
Advocaat

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Blue Legal als Professional Support Lawyer. Ik heb een actieve en zelfstandige rol in de praktijk van de verschillende advocaten in het ondernemings-, ICT- en arbeidsrecht. Door mijn Engelstalige master en doordat ik aan diverse Europese universiteiten heb gestudeerd, heb ik diepgaande kennis opgedaan van het internationale ondernemingsrecht en het effect van cultuurverschillen op zakendoen en onderhandelen.

Oprichter van Treestone coaching en training
GSN B.V.

GSN B.V. is dé leverancier op het gebied van software (Simplex en Simplex-M) voor totale praktijkautomatisering. Gerard Sang Ajang vertelt u over het belang van veilig werkende software en hoe u uw praktijk maximaal kunt beveiligen.

SeenIT Solutions

SeenIT Solutions is gespecialiseerd in kantoorautomatisering en in het ontzorgen van de gehele IT Infrastructuur voor tandartspraktijken. Johan Seen zal met oog op de nieuwe wetgeving zijn kennis delen om u te helpen zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de veranderingen binnen de wetgeving en bedrijfsactiviteiten en informatietechnologie binnen uw organisatie op elkaar af te stemmen.

Laater

pensioenexpert en oprichter van Laater

WatchGuard Technologies

Bij Martijn zit netwerk security in zijn genen en hij heeft als Senior Sales Engineer decennia lange ervaring in de IT security industrie. Hij is in staat om complexe security uitdagingen te vertalen naar concrete oplossingen waarbij zijn ervaring gecombineerd met up-to-date security kennis de basis vormt om organisaties te helpen zich te beveiligen tegen actuele en toekomstige bedreigingen.

Clercx Leenders Netwerk Notarissen

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht bij Clercx Leenders Netwerk Notarissen

Blue Legal
advocaat

Fons is vanaf 2002 werkzaam in de arbeidsrechtspraktijk als juridisch adviseur en advocaat. Hij adviseert werkgevers over de juridische inrichting van het werkproces, arbeidsverhoudingen en personeelsregelingen en procedeert daarnaast over reorganisaties, concurrentiebedingen en ontslagprocedures. Adviseren, procederen en onderhandelen op het scherpst van de snede zit hem in zijn bloed.

Blue Legal
advocaat

In de afgelopen 12 jaren in de advocatuur heeft Hilde zich steeds verder toegelegd op de advies- en procespraktijk gericht op de ondernemer. In 2011 heeft zij de Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren gevolgd, wat inhoudt dat zij zich "met recht" een specialist op dit rechtsgebied mag noemen.

Blue Legal
advocaat - partner

Jan Gerrit combineert juridische kennis en ervaring met een bedrijfskundige achtergrond en ondernemerschap. Out-of-the-box denkend: voor hem staat niet de juridische oplossing voorop, maar de beste oplossing. Medeoprichter van Blue Legal Advocaten | Adviseurs.

Blue Legal
advocaat - partner

Jurgen vervult al meer dan 20 jaar de rol van externe jurist/huisadvocaat voor bedrijven en ondernemers in onder meer de sectoren dienstverlening, ICT, internationale handel en logistiek. Professioneel, snel, efficiënt en altijd meedenkend vanuit de business van zijn cliënt.

Blue Legal
advocaat

Margot werkt bij Blue Legal als advocaat en studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is afgestudeerd in het Pensioenrecht. Bij Blue Legal legt zij zich toe op de algemene ondernemingsrecht- en arbeidsrechtpraktijk, met de nadruk op (complexe) pensioenvraagstukken.

Blue Legal
advocaat

Maaike Blankert zal ingaan op de recente ontwikkelingen in privacy wetgeving. Waar moet u nu al rekening mee houden en welke verplichtingen heeft u vanaf 2018? Denk hierbij onder meer aan de meldplicht datalekken, de bewerkersovereenkomst en de privacy officer.

Blue Legal
advocaat

Noortje is vanaf 2008 werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk als juridisch adviseur en advocaat. Zij adviseert werkgevers over de juridische inrichting van het werkproces, arbeidsverhoudingen en personeelsregelingen en procedeert daarnaast over herstructureringen, concurrentiebedingen en ontslagprocedures. Adviseren en onderhandelen op het scherpst van de snede zit in haar bloed.

Blue Legal
advocaat

Simone komt uit een ondernemersgezin, het denken als ondernemer is haar met de paplepel ingegeven. Bij Blue Legal werkt zij in de ondernemingsrechtpraktijk, met de nadruk op complexe contracten en transacties. Zij kan als geen ander de vertaalslag maken van de praktijk naar het juridische.

Blue Legal
advocaat

Ik heb me gespecialiseerd in procederen. Ook voor het incasseren van openstaande vorderingen, het leggen van beslag of het opstellen van algemene voorwaarden draai ik mijn hand niet om. Ik ben zeer gedreven en weet met mijn grote (juridische) kennis en mijn strikte, maar vriendelijke aanpak veel gedaan te krijgen bij zowel de rechter als de wederpartij. Hierdoor breng ik zaken snel tot een goed einde

Blue Legal Advocaten | Adviseurs
Professional Support Lawyer

Van september 2015 tot februari 2016 heb ik een studentenstage gelopen bij Blue Legal. Inmiddels werk ik, naast mijn opleiding HBO-Rechten, parttime bij Blue Legal in de rol van professional support lawyer ("PSL"). Als PSL ondersteun ik de advocaten onder andere door research in wetgeving en jurisprudentie en het opstellen van adviesmemorandums in zaken. Hierbij richt ik mij voornamelijk op de ondernemingsrecht- en incassopraktijk. Daarnaast werk ik mee aan het opstellen van Blue Docs, de standaard contracten uit de webshop van Blue Legal, en houd ik deze up-to-date.

06

info@blue-academy.nl

 +31 (0) 76 521 35 36

KvK: 20148092

Powered by

Blue Legal