Welkom...

Masterclass Arbeidsrecht:

datumlocatiekosten
10-04-2018 08:30 tot 12:30Hotel Princeville€ 275,- excl. btw
2e deelnemer van dezelfde organisatie € 225,- excl. btw
Beoordeling: 
8,8
Inleiding

Organisaties zijn permanent in beweging. Nu harder dan ooit tevoren. Het nieuwe werken, robotisering, verschillende generaties op de werkvloer, etc. 

Allemaal factoren die organisaties dwingen te veranderen. Steeds opnieuw. Management en medezeggenschap speelt daarin een grote rol; en speciaal voor hen organiseren wij deze cursus. 

Bij werken anno 2030 horen ook andere arbeidsvoorwaarden.

In deze cursus Masterclass Arbeidsrecht: "verandering van arbeidsvoorwaarden" nemen wij u mee langs de vele mogelijkheden om arbeidsvoorwaarden te veranderen. Of het nu gaat om het wijzigen van de pensioenregeling, arbeidstijden of personeelsreglement, er kan meer dan u denkt. Dat geldt ook voor demotie, verandering van werkzaamheden en modern beoordelen. In nauwe samenspraak met de OR of medezeggenschapsraad komt u ver. Dat is deels een juridisch traject, maar vooral ook heel tactisch en politiek. Daarin nemen wij u mee in deze cursus. 

De volgende onderwerpen komen in ieder geval aan bod: 

  • arbeidstijden / flexibel werken;
  • personeelsreglement;
  • demotie;
  • verandering van werkzaamheden;
  • modern beoordelen;
  • samenspraak met OR of medezeggenschapsraad;
  • pensioenregeling;
  • enz.

Want ook hier geldt: van de specialist, voor de praktijk. U kunt veel zelf, maar de hand van de professional kan vaak enorm helpen en versnellen!

Natuurlijk is er zoals bij al onze cursussen veel ruimte voor uw vragen / onderwerpen uit de praktijk. U kunt deze ook vooraf al stellen per mail, dan nemen wij deze mee in de cursus.

Alle deelnemers krijgen een certificaat van deelname.

Voor wie

De doelgroep is HR Professionals, directie / management algemeen, Ondernemingsraden/Medezeggenschapsraden en hun adviseurs.  En zij die vrijwel dagelijks met personele en (semi) juridische vraagstukken te maken hebben.

Programma
tijdonderwerp
08:30
ontvangst + kennismaken
09:00
cursus deel 1
10:30
pauze
10:45
cursus deel 2
12:15
vragen + napraten
12:30
einde
Docenten
advocaat
Blue Legal

Fons is vanaf 2002 werkzaam in de arbeidsrechtspraktijk als juridisch adviseur en advocaat. Hij adviseert werkgevers over de juridische inrichting van het werkproces, arbeidsverhoudingen en personeelsregelingen en procedeert daarnaast over reorganisaties, concurrentiebedingen en ontslagprocedures. Adviseren, procederen en onderhandelen op het scherpst van de snede zit hem in zijn bloed.

advocaat
Blue Legal

Margot werkt bij Blue Legal als advocaat en studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is afgestudeerd in het Pensioenrecht. Bij Blue Legal legt zij zich toe op de algemene ondernemingsrecht- en arbeidsrechtpraktijk, met de nadruk op (complexe) pensioenvraagstukken.

Locatie

Hotel Princeville

Hotel Princeville
Princenhagelaan 5
4813 DA Breda
Nederland
Telefoonnummer: 076-522 60 55
Categorieën en trefwoorden
01

info@blue-academy.nl

 +31 (0) 76 521 35 36

KvK: 20148092

Powered by

Blue Legal