Dé privacy cursus voor de praktijk

« All Events

  • This event has passed.

Dé privacy cursus voor de praktijk

25 mei 2023: 08:30 - 12:30

295
Privacy in Sales en marketing

Inleiding

Vrijwel elke organisatie bezit data en persoonsgegevens. Net als bij de financiële administratie is het ook goed, en eigenlijk noodzakelijk, om daarvoor een of meer medewerkers te hebben die weten hoe daar mee om te gaan: de Privacy Officer.

 

Die zorgt er voor dat op de juiste wordt omgegaan met de data en persoonsgegevens in uw bedrijf. Bij kleine bedrijven is dat een kleine taak, bij grote bedrijven vraagt het meer tijd en vooral structuur. U kunt een Privacy Officer inhuren voor een aantal uren per week/maand, of zelf een medewerker opleiden. Voor die laatste groep is deze cursus bestemd.

Met deze cursus kan de Privacy Officer direct verantwoord met de basis aan de slag!

Direct toepasbaar
Afgestemd op praktijk
Inspirerend
Best practices, valkuilen, tips

Voorbeeld documenten en registers

Alle aspecten van de AVG, begrippen, datalekken, (verplichte) registers en procedures komen aan de orde. Er is veel ruimte voor het invullen van branche specifieke vragen en vereisten.

De Privacy Officer is verantwoordelijk voor het vaststellen en uitvoeren van het privacybeleid binnen de organisatie. Dit betekent onder andere dat documentatie, die een organisatie verplicht moet hebben op grond van de AVG, wordt beheerd en soms ook opgesteld wordt door de PO.
Denk aan de privacy-en cookieverklaring, het datalekkenbeleid en het doorvoeren van een veilige werkwijze m.b.t. privacy. Daarnaast is hij/zij het dagelijks aanspreekpunt voor de medewerkers binnen de organisatie.

Doel & resultaat

Deze cursus betreft de basis-cursus. We bieden later dit jaar ook nog de uitgebreide training aan, bestaande uit meerdere dagdelen.

Privacy in Sales en marketing

Programma

08:15- 08:30 | Aanvangst

08:30 – 08:45 | Introductie

08:45- 12:15 | Sessie

12:15- 12:30 | Afsluiting

Doelgroep

Docenten

Jan Gerrit Kroon

Arbeid/HRM - ICT/ Privacy - IE

Details

Date:
25 mei 2023
Time:
08:30 - 12:30
Cost:
295
Event Category:

Venue

Blue Academy
Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland

Organizer

Blue Academy
Phone
06 12345678
Email
testemail@gmail.com
View Organizer Website