Arbeidsrecht: Verzuim

« All Events

  • This event has passed.

Arbeidsrecht: Verzuim

30 november 2022: 08:30 - 12:30

295

Inleiding

Zieke werknemers, het blijft een heikel en vaak ook een duur onderwerp. En nóg vaker een onnodig ingewikkeld gemaakt onderwerp. De Blue Academy schept duidelijkheid!

Deze cursus is onmisbaar voor de praktijk! Er kan namelijk veel meer dan u denkt en een succesvol verzuimbeleid valt of staat met de juiste aanpak. Een duidelijke aanpak die is gericht op zowel voorkomen als oplossen. En dan niet om mooie cijfers te kunnen tonen, maar om daadwerkelijk uw medewerkers te laten doen waarvoor ze in dienst zijn; hun werkzaamheden.

Daarin kan meer dan u denkt. Preventieve sturing, contacten onderhouden tijdens ziekte, de mogelijkheden voor het beëindigen van een dienstverband tot een slim verzuimprotocol en goede begeleiding van werknemers, tijdens deze cursus bespreken we het allemaal uitgebreid en heel concreet.

Duidelijkheid, in alle facetten, is ook hier van doorslaggevend belang. In regels én in aanpak. Babet Leenders van Blue Legal neemt u mee langs de juridische details, verzuimspecialist Inanda Rovers van Be-Inplace vertelt u alles over de aanpak, de technische kant. Zoals altijd is er alle ruimte voor cases en vragen, en natuurlijk het sparren met de andere deelnemers.

Zo gaat u met een flinke dosis kennis en ervaring op zak weer een stuk sterker naar buiten.

Doel & resultaat

Praktisch toepasbare kennis en concrete tools om de re-integratie en verzuim in uw organisatie praktisch (verder) aan te pakken en te professionaliseren.

Programma

08:15 – 08:30 | Aanvangst

08:30 – 08:45 | Introductie

08:45 – 12:15 | Sessie 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

12:15 – 12:30 | Afsluiting

Doelgroep

  • HR-Managers
  • Verzuim-medewerkers
  • Finance
  • Management algemeen

Docenten

Inanda Rovers

Verzuimbegeleider @ Be-Inplace

Babet Leenders

Jurist @ Blue Academy

Locatie

Bij binnenkomst melden bij de receptie.

Details

Date:
30 november 2022
Time:
08:30 - 12:30
Cost:
295
Event Category:

Organizer

Blue Academy
Phone:
06 12345678
Email:
testemail@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Blue Academy
Verlengde Poolseweg 40
Breda, 4818 CL Nederland
+ Google Map