Over de Blue Academy

Welkom bij Blue Academy, waar je de kennis en tools krijgt aangereikt om meester te worden over het arbeidsrecht. Onze online cursussen zijn ontworpen voor professionals zoals jij – HR-managers, bedrijfsadvocaten, en iedereen die te maken heeft met de dynamische wereld van het arbeidsrecht. Bij ons leer je niet alleen de theorie maar krijg je ook praktische handvatten om direct in je werk toe te passen.

Waarom kiezen voor onze arbeidsrecht cursussen?

  • Toegankelijk & flexibel: Staat de cursus waar u behoefte aan heeft er niet tussen? Wij geven ook cursussen op aanvraag en geven deze in house. Samen zorgen we ervoor dat u weer geheel up to date bent en u de behandelde stof direct kunt toepassen in de praktijk.
  • Ervaren docenten: Leer van ervaren professionals die zelf in het veld actief zijn en die hun expertise en inzichten met je delen.
  • Interactief leren: Bij Blue Academy sturen jouw vragen de inhoud. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde leerervaring die echt op jouw behoeften aansluit.
  • Praktijkgericht: Verwacht niet alleen theorie; onze cursussen zijn verrijkt met casestudies, actuele jurisprudentie en praktische opdrachten.

Ons cursusaanbod in het arbeidsrecht

Binnen het arbeidsrecht lopen de onderwerpen enorm uiteen. Dit is dan ook de reden dat ons cursus aanbod zo gevarieerd is. De volgende cursussen hebben wij al gegeven en/of komen nog aanbod:

  • Basics van het arbeidsrecht: Een grondige introductie op de belangrijkste principes en wetgeving in het arbeidsrecht.
  • Verdieping arbeidsrecht: Voor diegenen die hun kennis willen verdiepen in specifieke onderwerpen zoals ontslagrecht, ziekte en re-integratie.
  • Actualiteiten in het arbeidsrecht: Blijf up-to-date met de laatste ontwikkelingen, wijzigingen in de wetgeving en recente jurisprudentie.
  • Legal housekeeping voor de bedrijfsjurist: Leer over de beste communicatie- en onderhandelingstechnieken in de context van arbeidsrecht.

Van de specialisten, voor de praktijk!

Vanuit de Blue Legal gedachte ”kennis delen” is ”Voorsprong door kennis” ontstaan. Wij hebben de kennis die u verder helpt. Of het nu op het gebied van Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht of Privacy ICT is, wij hebben er een actuele cursus voor. Bij ons op locatie of in house bij uw organisatie, alles is mogelijk!

Ons uitgebreide cursusaanbod is zorgvuldig samengesteld om aan de meest actuele behoeften van de moderne professional te voldoen. Wij garanderen met onze cursussen niet alleen kennisverrijking maar ook een praktische toepassing in de dagelijkse praktijk.

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we u de mogelijkheid om te kiezen hoe u leert: bij ons op locatie voor een volledig onderdompelende ervaring of, mocht de noodzaak daar zijn, brengen we onze expertise ook direct naar uw organisatie met onze in-house trainingen. Dit stelt ons in staat om een leerervaring te bieden die niet alleen informatief is, maar ook naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en die van uw team. Neem contact op bij vragen.

Neem contact met ons op

Vragen over een van onze aankomende cursussen?
Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een cursus in house, bij u binnen uw eigen organisatie? Alles is mogelijk, een telefoontje kost niets!

+31 (0) 76 521 35 36
Direct bellen
info@blue-academy.nl
Direct mailen
Verlengde Poolseweg 40, 4818 CL Breda (NL)
Routebeschrijving openen
Contactpagina

Blue Academy gaat verder

Maandelijks organiseren wij inspirerende cursussen in verschillende disciplines. In onze cursussen bieden wij u pragmatische en concrete kennis aan die direct toepasbaar is. De cursussen van Blue Academy zijn effectief en gericht op de praktijk en worden gegeven door vakinhoudelijke specialisten. Afhankelijk van het onderwerp nodigen wij ook gastdocenten uit. De kennis die wij delen is bedoeld voor de HR-manager,  financiële functionaris en de DGA, maar ook zeker voor de ICT- en commercieel manager, afhankelijk van het onderwerp. Blue Academy is to-the-point, dichtbij, concreet en altijd tegen een scherpe prijs!

Concreet

Wij weten als geen ander dat de praktijk veel verder gaat dan het juridische. Daarom delen wij in veel cursussen ook de kennis van andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, pensioen, verzuim, internationaal contracteren en onderhandelen. Hierdoor kunt u direct met de verworven kennis aan de slag.

In house

Staat de cursus waar u behoefte aan heeft er niet tussen? Wij geven ook cursussen op aanvraag en geven deze in house. Samen zorgen we ervoor dat u weer geheel up to date bent en u de behandelde stof direct kunt toepassen in de praktijk. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Waarom Blue Academy?

Van de specialist voor de praktijk

In house bij uw organisatie

Altijd dichtbij